Hrvatska podvozja za Tiny house

Hrvatska podvozja za Tiny house

Lijepo je voditi web stranicu s određenom tematikom, tada dolaziš u kontakt s ljudima koji se bave tom tematikom i vrlo jednostavno se razvije razgovor i suradnja.

Tako je i bilo s tvrtkom Intermetalis d.o.o. iz Jastrebarskog koja posluje na tržištu popriličan preko 30ak godina, prvo preko obrata, a kasnije 2011. osnutom sadašnje tvrtke.

Osim širokog asortimana prikolica svih vrsta, od klasičnih auto prikolica do specijalnih, ljudi rade i podvozja za Tiny kuće, što je nama posebno zanimljivo.

S nama su podijelili informacije o podvozjima koje bismo sabrali u nekoliko točaka:

 • za registraciju podvozja dopuštena masa je 3500kg, maksimalna širina je 2550mm , maksimalna visina je 4000mm, maksimalna dužina je 12000mm.
 • ako se Tiny kuća želi samo prevesti do lokacije, dimenzije i dopuštena masa podvozja može biti i veća. Ali voditi računa o načinu transporta.
 • Cijena: ovisi o projektu: konkretno ova koju prikazujemo u nastavku je cca 27.000 + pdv. Ali ta ima “full opremu” – duplu zaštitu, naletnu kočnicu, svjetla, atest itd.
 • Okvirna cijena za golo podvozje: od 10.000kn pa na dalje. Ovisno o dimenzijama i željama, tako se kalkulira i cijena.

 

This Post Has 9 Comments

 1. Dussenne

  Hello,we are a tiny hosue producer in Romania and loocking for croatian producer for traileri, Can you help us?

 2. peter pauwels

  hey guys, are you bilding these tiny houses on a trailer, could be intrested in buying one. what is roughly the price? or maybe you can send me some more info, with the post, like a brochure or somthing. here is my adress:
  peter pauwels
  vrboska 544
  21463 vrboska
  island hvar.

 3. Corinna

  Zdravo.
  Prvi put sam našla tini house hrvatsku stranicu. Baš mi je drago.
  Sama več godina tražim i gledam različite modele, ideje, dizajn.
  Polako bi si izgradila malu kučicu.očemo vidjet šta nam vrijeme donese.
  Gradite i vi kučicu?
  Sretno!

  1. makasner

   Bok Corinna!
   Mi ne gradimo kućicu, samo promoviramo Tiny način života, minimalizam i dobar dizajn. Ako naši članci nekome pomognu da napravi kuću, rado bismo objavili njegovu priču.
   Samo hrabro u izradi, danas se zaista svašta može napraviti svojim rukama, dok preporučamo za zahtjevnije instalacije uvijek koristiti profesionalce.
   Sretno!

 4. Marija Vitez Toma

  Hi, I am really interested in building a tiny house. But my lack of experience in building one has led me to your website. How much does a tiny house cost? I really believe that tiny houses are the future for a lot of people, a way of life, actually. If I ever decide to own a tiny house, can you buit me one? Thank you, Maria.

 5. Zofia

  Dobar dan,
  Možete li preporučiti da se obratite proizvođaču “tiny house trailer”, kome je dopušteno putovati, ali nije skupo? Možda ste napravili u Hrvatskoj?

  1. makasner

   Zofia, nisam shvatio vaše pitanje. Možete li ga pobliže objasniti?

Leave a Reply