Hrvatska podvozja za Tiny house

Lijepo je voditi web stranicu s određenom tematikom, tada dolaziš u kontakt s ljudima koji se bave tom tematikom i vrlo jednostavno se razvije razgovor i suradnja.

Tako je i bilo s tvrtkom Intermetalis d.o.o. iz Jastrebarskog koja posluje na tržištu popriličan preko 30ak godina, prvo preko obrata, a kasnije 2011. osnutom sadašnje tvrtke.

Osim širokog asortimana prikolica svih vrsta, od klasičnih auto prikolica do specijalnih, ljudi rade i podvozja za Tiny kuće, što je nama posebno zanimljivo.

S nama su podijelili informacije o podvozjima koje bismo sabrali u nekoliko točaka:

 • za registraciju podvozja dopuštena masa je 3500kg, maksimalna širina je 2550mm , maksimalna visina je 4000mm, maksimalna dužina je 12000mm.
 • ako se Tiny kuća želi samo prevesti do lokacije, dimenzije i dopuštena masa podvozja može biti i veća. Ali voditi računa o načinu transporta.
 • Cijena: ovisi o projektu: konkretno ova koju prikazujemo u nastavku je cca 27.000 + pdv. Ali ta ima “full opremu” – duplu zaštitu, naletnu kočnicu, svjetla, atest itd.
 • Okvirna cijena za golo podvozje: od 10.000kn pa na dalje. Ovisno o dimenzijama i željama, tako se kalkulira i cijena.

 

9 comments on “Hrvatska podvozja za Tiny house
 1. Dussenne says:

  Hello,we are a tiny hosue producer in Romania and loocking for croatian producer for traileri, Can you help us?

 2. peter pauwels says:

  hey guys, are you bilding these tiny houses on a trailer, could be intrested in buying one. what is roughly the price? or maybe you can send me some more info, with the post, like a brochure or somthing. here is my adress:
  peter pauwels
  vrboska 544
  21463 vrboska
  island hvar.

 3. Corinna says:

  Zdravo.
  Prvi put sam našla tini house hrvatsku stranicu. Baš mi je drago.
  Sama več godina tražim i gledam različite modele, ideje, dizajn.
  Polako bi si izgradila malu kučicu.očemo vidjet šta nam vrijeme donese.
  Gradite i vi kučicu?
  Sretno!

 4. Marija Vitez Toma says:

  Hi, I am really interested in building a tiny house. But my lack of experience in building one has led me to your website. How much does a tiny house cost? I really believe that tiny houses are the future for a lot of people, a way of life, actually. If I ever decide to own a tiny house, can you buit me one? Thank you, Maria.

 5. Zofia says:

  Dobar dan,
  Možete li preporučiti da se obratite proizvođaču “tiny house trailer”, kome je dopušteno putovati, ali nije skupo? Možda ste napravili u Hrvatskoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *