Intermetalis – Tiny House Podvozja

Intermetalis – Tiny House Podvozja

PROIZVODNJA I PRODAJA AUTOPRIKOLICA, SERVIS, NAJAM AUTOPRIKOLICA, OPREMA ZA SUHE MARINE, PRODAJA I MONTAŽA EURO AUTOKUKA, STROJNA OBRADA METALA

Intermetalis d.o.o. osnovan je 2011. godine, nastavljajući 30tak godina dugu tradiciju proizvodnje autoprikolica i ugradnje euro autokuka obrta Metalis registriranog 1980. godine.

Tvrtka Intermetalis d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom autoprikolica za prijevoz automobila, radnih strojeva, agregata, motocikala, pčelarskih prikolica, platformi za košnice, prikolica raznih namjena sukladno željama i potrebama kupaca, opreme za suhe marine.

Također nudimo širok asortiman rezervnih dijelova i dodatne opreme za prikolice.

Vršimo servis i popravak polovnih prikolica, te najam.

U našem asortimanu nalazi se prodaja i montaža euro autokuka, prodaja strojeva i opreme za vulkanizerstvo, te alata i opreme za automehaniku.

Bavimo se i strojnom obradom metala.

Intermetalis d.o.o. ima vlastiti proizvodno-servisni pogon na adresi Samoborska cesta 264, 10 090 Zagreb, dok se sjedište nalazi u Jastrebarskom, Vladka Mačeka 84.

Naša misija i vizija

Kontinuirano praćenje potreba kupaca, te usvajanje novih proizvoda s ciljem povećanja proizvodnje i zaposlenosti. Zadovoljenje potreba kupaca kroz proizvodnju koja se odlikuje visokim standardom. Cilj nam je proizvesti što više sastavnih dijelova iz vlastitog proizvodnog pogona kako bi konačni proizvod bio vrhunske kvalitete.

 

Preuzeto sa stranice: https://www.intermetalis.hr/hrvatski/tim-profesionalaca-za-proizvodnju-auto-prikolica_5/

Leave a Reply

Close Menu