Tiny Smart House Poljska

Tiny Smart House Poljska

Posebne simpatije vežu nas za Poljsku – obiteljski su to razlozi koje oni koji ovo čitaju prepoznati.

Dodatno nas je želja da istražimo – ima li u Poljskoj Tiny house proizvođača? Ima. O itekako ima!

U ovom blog postu predstavljamo Tiny Smart House Polska!  Pristupačna ekipa iz Varšave s oduševljenjem nam je odgovorila na pitanja i izrazila zadovoljstvo što će nas pratiti zainteresirana publika iz Hrvatske. Da, naravno da ljetuju na našoj obali…

Marcin, vlasnik, otkrio nam je da se proizvodnjom Tiny kuća počeo baviti prije dvije i pol godine i u tom periodu ih je izgradio osam, da bi već ove jeseni bio zatrpan narudžbama i u tijeku su izrade čak četiri kućice! Malo je reći da je posao eksplodirao!

20.10.2018 Warszawa na planie programu HGTV “Mini Domy”

Na pitanje tko su im klijenti dobili smo zanimljiv odgovor – single žene, mlađi parovi, mlade obitelji s dvoje-troje djece i stariji parovi kojima je Tiny house zapravo kuća za odmor. Nekako smo i sami zaključili da je ciljana skupina idealno odabrana, sličan profil ljudi se javlja i nama s upitima za Tiny kuću.

Ustupili su nam fotografije njihovih radova i sudeći prema istim, zaista je riječ o kvalitetno izvedenim kućama gdje su korišteni materijali visoke i srednje kvalitete, s naglaskom na dizajn. Svaku kuću potpisuje arhitekt i dizajn je rezultat konzultacija sa sadašnjim vlasnicima.

Kada govorimo o cijenama, potvrđuje se ono što smo uočili do sada – cijene se kreću od 25.000 eura za kuću od 5m, do 50.000 eura za osam metarsku kuću. Kompletno uređeno!

Kuće, uz dodatni trošak, mogu dostaviti bilo gdje u Europi.

Prepuštamo vas divljenju ovim fenomenalnim kućicama, a više možete saznati na webu Tiny Smart House

  

Leave a Reply