Tiny house u 2021.g.

Nećemo previše otkrivati detalje, ali što bi napravili kada bismo najavili da bi u 2021. godini mogli ponuditi svim zainteresiranim kupcima mogućnost da kupe gotovu Tiny house ili da ju naprave sami? Kako. Jednostavno. 

Započeti Tiny investiciju nije lako. Od kuda krenuti? Gdje pronaći izvođače? Koje su zakonske regulative? Gdje nabaviti prikolicu? Koje materijale izabrati?

Hrpa pitanja, malo odgovora.

Tiny house Croatia radi na tome da vam ponudi modularne opcije kupnje ili samogradnje Tiny kuće na kotačima. Postojat će opcija da birate između duljine od 6,6m do čak 8,2m.  Uređenje interijera moći ćete uraditi sami, a moći ćete birati opcije, završne materijale, detalje.  Želite autonomnu kućicu sa solarnim kolektorima? Nema problema. Tiny house Croatia okuplja tim stručnih ljudi, renomiranih tvrtki i izvođača koji će ponuditi ključ u ruke Tiny kućicu dostavljenu na vaša vrata.

Sigurno sve zanima cijena,. zar ne? To u ovom trenutku ne može znati nitko. Tiny house mobilne kuće kreću se od 20.000€ pa na više. Neka ostane na tome.

 

 

Leave a Reply