Modular Living Grupa – kuće po želji

Kućica s Pinteresta može biti i tvoja kućica

Upravo nam tako objašnjava proces kupnje modularne kuće Tonči Viljac iz tvrtke Modular Living Grupe. Klijenti “skinu” sliku s Interneta ili Pinteresta gdje sve vrvi od prekrasnih izdanja malih objekata o kojima svi sanjaju i nakon par poruka, poziva pa i sastanaka – naruče svoju modularnu kuću. Naravno, to je idealan tijek procesa, jer puno je interesa, a zasad malo ozbiljnih investitora koji bi stvarno i započeli proces gradnje. Bez obzira na to, ekipa iz grupacije Modular Living samo je u periodu ove korona krize imala pune ruke posla. Dokaz je to i Modular living karta gdje su sve kućice isporučene i gdje će ih tek biti.

Postoji li katalog?

Ukratko, ne. Nema kataloga, nema cjenika, nema šablonske izrade. Zasad. Svaka kuća je unikat na svoj način i niti jedna kuća nije niti će biti ista, osim ako klijent ne naruči istu onu kao što ima susjed. A i onda će htjeti barem za 10cm veću. 🙂

Koja je onda cijena Modular living kuće?

Jednostavno – od 850 do + beskonačno eura po metru kvadratnom, za kupce iz Hrvatske + pdv 25% .

Kako sad to? Opet jednostavno – izgradnja se bazira na tri osnovna materijala – čelik, drvo, staklo. Osnovna cijena kreće od 850€, iako u vrijeme nestabilne gospodarske situacije cijene materijala na svim tržištima nisu iste svaki tjedan. Ali za orijentaciju potencijalnim kupcima – cijena za 20m2 modularne kuće potrebno će za početak izdvojiti oko 17.000€ + pdv.

Osnova izgradnje je čelična konstrukcija varena prema idejnom nacrtu, drveni elementi za potkonstrukciju i unutarnju i/ili vanjsku oblogu, te staklene površine u obliku prozora ili staklenih stijena. Sve drugo ostalo je dodatno što se može dogovoriti s izvođačem.

Kupnja kuće preko web shopa?

Da, uskoro će i to biti moguće. Zaista, nije šala. Iako će osnova filozofija Modular living Grupe biti izrada kuća prema želji naručitelja, ipak žele zadovoljiti i onaj dio tržišta koji traži gotove kućice prema definiranim modelima. I takvu kućicu ćete moći naručiti iz udobnosti naslonjača, naklikati sve elemente, odabrati raspored soba, vanjski model i naručiti. Paralelno ćete ishoditi papire za legalnu gradnju vodeći se zakonskim okvirima koje smo barem djelom dotakli u našem članku.

Zašto pišemo Modular living Grupa, pitate se? Grupacija je proširena na renomiranog proizvođača modularnih objekata, ali neka zasada sve ostane pod velom tajne, a i nešto novosti za drugi članak.

Tiny house iz Modular livinga?

Zašto ne? Modular living ekipa sastoji se od vrsnih majstora, zavarivača, bravara, zidara – i sve je izvedivo. Svaka Tiny kuća na kotačima počinje upravo s kotačima, tako da si bacite pogled na članak od Vlemmix podvozjima i dobijete polaznu cijenu za vašu Tiny house kućicu.

3D vizualizacija

Svakom zainteresiranom kupcu koji se odluči ozbiljno krenuti u proces kupnje modularne kućice, Modular living izrađuje 3D rješenje, idejni projekt i priprema dokumentaciju za ishođenje dozvola. Ta usluga se naplaćuje, a ujedno i odbija od cijene ukupne investicije. Čini se kao poštena ponuda.

Zanima te više informacija?

Budući da je Modular living Grupa postao partner projekta Tiny house Croatia – za sve daljnje upite možete se javiti na slijedeći način: