Koja je cijena Tiny house u Hrvatskoj!

Kad bi dobili jednu kunu za svaki upit koji smo do sad dobili na mail ili u inbox o cijeni izrade Tiny house, dobili bismo ravno – 346 kuna. Da, toliko upita smo izbrojali.

Hoću svoju pravu Tiny house kakvu vidim na internetima?

Može. Nije problem. Sve može. Od sada može. Prije nije moglo jer nismo mogli. Sad možemo.

Šalu na stranu. Kakva je slučajnost da smo uspjeli dogovoriti baš pravu suradnju koju smo dugo čekali. Tvrtka Modular Living brzorastuća je građevinska tvrtka koja se specijalizirala u izgradnji mobilnih, modularnih, malih i malo većih objekata – po želji naručitelja. Pisali smo o njima, podsjetite se ovdje.

Može li Modular Living napraviti moju Tiny house?

Može. Pošaljite im sliku, oni vam naprave ponudu i dalje ste s njima u komunikaciji tokom cijele izrade.

Koja je cijena?

To pitanje smo čekali.

Ovako ćemo reći: Tiny house dimenzija 6×2,4m – iznosi 20.000€ + cijena podvozja. O cijenama podvozja smo pisali ovdje , dakle okvirno možete računati na 4000€ po podvozju za tu dimenziju kuće.

Što ulazi u cijenu?

Sve. Ključ u ruke. Kompletan namještaj, sanitarije, kuhinja, sve instalacije rasvjetna tijela koja vam predložimo.

Ono što nije uključeno su: kućanski aparati, zlatne slavine, brončani radijatori i ostale neke kerefeke. Što je i razumljivo.

Kako naručiti?

Jednostavno – javite nam se na mail: tinyhouse.croatia@gmail.com sa vašim upitom, možda i nekom slikom i željenom dimenzijom. Idemo pričati, komunicirati, raspravljati i kroz par mailova dolazimo do vaše Tiny kućice. Zar nije jednostavno?